Nikola Nešić peti na listi Moramo

Društvo Izbori 2022 Politika

Koalicija „Moramo“, koju čine Ne davimo Beograd, građanska platforma „Akcija“ i Ekološki ustanak, prikuplja potpise za predaju liste, a portal Nova.rs otkriva ko je među prvih 10 kandidata za poslanike tog saveza,

Nosilac liste je Nebojša Zelenović, predvodnik „Akcije“ i predsednik Zajedno za Srbiju, ali on neće biti i prvi na spisku od 250 kandidata za poslanika koalicije „Moramo“. Njegovo ime nalazi se pod rednim brojem tri, dok je prvi na listi Aleksandar Jovanović Ćuta, jedan od lidera Ekološkog ustanka.

Pod rednim brojem dva je Biljana Đorđević iz pokreta Ne davimo Beograd, politikološkinja i docentkinja na Fakultetu političkih nauka, a potom slede Danijela Nestorović iz Ekološkog ustanka i Nikola Nešić, član „Akcije“.

Nikola Nešić, odbornik Skupštine grada Kragujevca i član Senata Zajedno za Srbiju zadužen za centralnu Srbiju, biće peti na izbornoj listi koalicije MORAMO, koju čine OGP Akcija, Ekološki ustanak i Ne davimo Beograd.
A iz te grupacije saopštavaju da Kragujevčani mogu podržati izbornu listu MORAMO u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića 132.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.