Nova emsija o aktuelnostima u kulturi – SKC kvArt

Društvo Kultura

Studentski kulturni centar vam predstavlja novu emisiju o aktuelnostima kulturne domaće i internacionalne scene – SKC kvArt. Emisija prati pulsiranje savremenih umetničkih tokova, predstavljajući dela i ostvarenja kako afirmisanih, tako i mladih autora i izvođača.

Sadržaj emisije čine razgovori i intervjui sa najzanimljivijim akterima kulturnih dešavanja, muzički nastupi, priče o filmskim, pozorišnim, književnim ostvarenjima, tradicionalnom nasleđu i obrazovnim programima.

Autori su urednici programa SKC-a, a emisije će biti emitovane svakog četvrtka sa početkom u 21:00, na YouTube kanalu SKC-a.

Sreda, 3. mart u 21 sat

Radio-televizija Kragujevac

SKC kvArt – Kralj Čačka

U sredu 3. marta, sa početkom u 21:00, na kanalu Radio-televizije Kragujevac, možete pogledati prvu iz serijala emisija SKC kvArt, a koja predstavlja popularnog kantautora i multimedijalnog umetnika Kralja Čačka. Emisija je premijerno emitovana na YouTube kanalu SKC-a 18. februara, a ovaj multimedijalni umetnik podelio je sa nama svoje viđenje vanrednih okolnosti u kojima su se našli i izvođači i publika, razmišljanja o nepoznanicama budućnosti i svoje iskustvo stvaralaštva u prinudnoj izolaciji.

Odmah po završetku emisije, za sve ljubitelje njegove muzike sledi – Live session iz SKC studija.

Četvrtak, 4. mart u 21 sat

YouTube kanal SKC

SKC kvArt – Radoznalost protiv ravnodušja – Zvonko Karanović

„Radoznalost protiv ravnodušja” naslov je emisije SKC kvArt u kojoj Zvonko Karanović, književnik i izdavač, govori o svojoj trodecenijskoj književnoj karijeri, svojim pogledima na književnu scenu, o umetničkoj hrabrosti, prozi, poeziji i još mnogo čemu. Autor koji je promenio književnu scenu, u novije vreme javlja se kao generator nove srpske poezije kojoj pomaže da pronađe svoj glas.

https://www.youtube.com/channel/UCyXih5szquYHuYoTt5v9Inw

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.