Od danas moguće prijave za posao u Pošti Srbije

Društvo

Usled širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica, JP „Pošta Srbije“ pokrenula je danas stalni konkurs za zapošlјavanje kandidata na pozicijama vozača, poštara, dostavlјača i šalterskih radnika na celoj teritoriji Republike Srbije. Svi zainteresovani za rad na ovim pozicijama, mogu se prijavilјivati isklјučivo elektronskimputem, na korporativnom sajtu Pošte.

Za potrebe realizacije konkursa, Pošta Srbije je kreirala na korporativnom sajtu posebnu stranicu konkurs.posta.rs, gde su dostupne sve informacije, uslovi konkursa uputstvo i obrazac za prijavu. Ova stranica biće stalno aktivna za kontinuirane prijave kandidata zainteresovanih za rad u Pošti Srbije, a njihove aplikacije biće razmatrane iobrađene prema aktuelnim kadrovskim potrebama. Stranica će služiti i za budućaoglašavanja i informisanje o otvorenim mogućnostima za zapošlјavanje.

Pošta Srbije je jedno od najstarijih i najvećih preduzeća u zemlјi, čiji kolektiv broji oko 15.000 zaposlenih. Pored stabilnog i uspešnog poslovanja, Pošta Srbije je pouzdan i odgovoran poslodavac, koji poslovne rezultate temelјi na kvalitetu lјudskih resursa, inovacijama i talentima, ali i dugoročnoj strategiji da privuče i zadrži najbolјe kandidate, kao i da se zajedno sa zaposlenima dalјe razvija.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.