Od danas privremeni režim saobraćaja u Ilindenskoj ulici u Kragujevcu

Grad

Zbog radova Ulici Radovana Mićovića (od Ulice Drage Todorović) i Ilindenskoj u Kragujevcu vozila javnog gradskog prevoza od danas do 31. avgusta voziće sledećim trasama:

  • 8 koja saobraćaju do Bagremara upućuju se iz ul. Bulevar Kraljice Marije u ul. Kraljevačkog bataljona zatim u ul. Kralja Milutina, LJubiše Bogdanovića, Milana Obradovića do raskrsnice sa ul. Steve Knićanina, a u povratku iz ul. Milana Obradovića u ul. LJubiše Bogdanovića, Kralja Milutina, Kraljevačkog bataljona, Bulevar Kraljice Marije i dalje registrovanom trasom
  • 8 koja saobraćaju do Višnjaka upućuju se iz ul. Bulevar Kraljice Marije u ul. Kraljevačkog bataljona zatim u ul. Kralja Milutina, LJubiše Bogdanovića, Milana Obradovića, Radovana Mićovića i dalje registrovanom trasom, a u povratku iz ul. Radovana Mićovića u ul. Milana Obradovića, LJubiše Bogdanovića, Kralja Milutina, Kraljevačkog bataljona, Bulevar Kraljice Marije i dalje registrovanom trasom.

Vozila javnog gradskog prevoza na linijama sa oznakom:

  • 26 se upućuju se iz ul. Bulevar Kraljice Marije u ul. Kraljevačkog bataljona zatim u ul. Kralja Milutina, LJubiše Bogdanovića, Milana Obradovića, Radovana Mićovića i dalje registrovanom trasom, a u povratku iz ul. Radovana Mićovića u ul. Milana Obradovića, LJubiše Bogdanovića, Kralja Milutina, Kraljevačkog bataljona, Bulevar Kraljice Marije i dalje registrovanom trasom.
  • 11A se upućuje iz ul. Bulevar Kraljice Marije u ul. Kraljevačkog bataljona zatim u ul. Kralja Milutina, LJubiše Bogdanovića, Milana Obradovića, Radovana Mićovića i dalje registrovanom trasom.
  • 11B se upućuje iz Radovana Mićovića u ul. Milana Obradovića, LJubiše Bogdanovića, Kralja Milutina, Kraljevačkog bataljona, Bulevar Kraljice Marije i dalje registrovanom trasom.


Za vreme izmene režima saobraćaja vozila će na izmenjenim trasama koristiti postojeća registrovana stajališta. Po potrebi neophodno je preduzeti i dodatne mere radi zaštite svih učesnika u saobraćaju.

Tagovi:

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.