Od juče u Kragujevcu skuplje stanarske karte

Grad Servisne informacije

Cena stanarske karte za prvo vozilo sada iznosi 300,00 dinara umesto dosadašnjih 200,00 dina, a za drugo vozilo 600,00 dinara umesto dosadašnjih 400,00 dinara (cena je data na mesečnom nivou).

Kupovina stanarskih parking karata može se obaviti lično u poslovnicama u TPC „Radnički“ i u lokalu broj 14 u prizemlju objekta pijace „Aerodrom“, radnim danom od 07 – 19 časova i subotom od 08 – 13 časova ili elektronskim putem.
Kupovina stanarskih parking karata može se obaviti uplatom na tekući račun 170-30009974000-36 kod UniCredit banke uz obavezno navođenje u pozivu na broj registracije vozila.

Povlašćena – stanarska parking karta izdaje se fizičkim licima za najviše dva vozila po jednoj stambenoj jedinici za pripadajući sektor.

Novi korisnici samo prilikom kupovine prve stanarske parking karte neophodno je da dostave:

 • ličnu kartu na uvid
 • fotokopiju saobraćajne dozvole (original na uvid)
 • fotokopiju Ugovora o lizingu (samo za one podnosioce zahteva koji po tom osnovu koriste automobil).
  Svaku narednu kupovinu mogu izvršiti elektronskim putem.
  Adrese stanovanja vlasnika vozila iz saobraćajne dozvole i lične karte moraju biti identične.
Tagovi:

4 komentara

 1. Samo još da naplatu prošire do Ljubičevca i Jabučja . Veoma uspešna vlast. Kako su se samo setili. Inače drugo ništa nije poskupelo pa je ovo sitnica.

 2. Juče sam standardno otišao da kupim stanarsko parking kartu za sledećih šest meseci. To se dešava u 08 i 20. Vraćam se do automobila i vidim da mi je ostavljena kazna u 07 i 50.To znači da je sve one ljude koji su čekali ispred mene da uredno pune buđžet grada čekala ista „čestitka“. Stvarno ne mogu da shvatim tu alavost i bezobrazluka. Niko ne postavlja pitanje šta je to 50% poskupelo ili nismo obavešteni. Možda oni nisu obavešteni da nikad bolje nije bilo.

 3. A vi kupite parking mesto kao ja kod studentskog doma, jer drugacije ne mogu da parkiram vozilo. I platite 2500€. Mozda vam tada nece biti skupo..no

 4. Hoće li neko od vas novinara, istraživača, da se malo pozabavi nekim pitanjima u gradu, koji slikaju ovu nesposobnu i tupavu gradsku vlast.
  Na primer: hoće li se ispitati zašto već dva meseca kasne ili se ne dostavljaju računi JSP? Za mesec april, računi nisu ni dostavljani, a rok za njihovo plaćanje, pošto su tiho priznali grešku oko štampe računa i kasnije dostave, je pomeren sa 28.maja na 30.maj??? Velikodušno? Da li je JSP zaračunavalo kamate gradjanima koji su platili te račune sa posle tog 30.maja? Verovatno jeste? I ponovo i ovog meseca računi su kasnili, medjutim ovoga puta izostalo je izvinjenje.
  -Zašto se od ovog meseca naplaćuje provizija za EPS račune na naplatnim mestima JSP? To nikada nije bilo i prikazuje svu alavost nesposobne direktorke JSP da otme pare gradjana i na računima za struju. Malo su drpali za ono što su kažnjeni zbog matične evidencije, sad i ovo. Ko je odgovoran zbog toga? Zašto gradjani Kragujevca da plaćaju tudju nesposobnost? Šta o tome misli onaj stondirani gradonačelnik?
  – Šta je to uticalo da se cena mesečne karte za parking uveća za 50%? Šta je to poskupelo da bi se odrazilo i na parking prostor? Da li su to rupe koje su sve veće i veće, da li je to parking rasveta koje uglavnom nema, da li je to farba za obeležavanje koja se obriše posle mesec dana…? Koji je uzrok? Osim da se i u ovom slučaju otme lova jer je lova od parkinga najsladja. Ništa ne ulažeš, a stalno kaplje?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.