Od ponedeljka počinju radovi na uređenju jezera u Šumaricama

Grad

Radovi na uređenju desne obale jezera u Šumaricama, počinju u ponedeljak, najavili su danas član Gradskog veća za sport Predrag Stevović i direktorka preduzeća Šumadija doo Jasmina Mihajlović.

Danas je potpisan ugovor sa preduzećem „Šumadija“ doo koje će u potpunosti izneti ovaj projekat i očekujem da radovi počnu već u ponedeljak, kazao je Predrag Stevović. Prvo će se početi sa raščišćavanjem terena i pripremama za veći obim radova.

U potpunosti će se obnoviti betonski mobilijar i stari stolovi biti obloženi drvetom Uradiće se kompletna rekonstrukcija dečijeg igrališta, izmestiće se bina na čije će mesto biti postavljeno odmaralište za odraslu populaciju, a predviđen je i deo za naše najstarije sugrađane gde će biti postavljena šahovska tabla. Iz svojih sredstava i sa svojim kapacitetima i SPD „Radnički“ će zanoviti deo mobilijara, tako da će uskoro sve izgledati drugačije. Desna obala jezera u Šumaricama, posle nekoliko decenija dobiće potpuno novo lice, lepše i umiveno onako kako zaslužuju naši sugrađani, kazao je Stevović.

Radovi će se odvijati selektivno, deo po deo, a preduzeće Šumadija doo će se tokom izvođenja radova potruditi da sugrađanima omogući da neometano koriste pešačke staze, kazala je direktorka Mihajlović.
U zavisnosti od vremenskih uslova, očekivanja su da projekat uređenja desne obale jezera u Šumaricama, čije je vrednost radova 12 miliona dinara bude gotov za mesec dana.   

Tagovi:

2 komentara

  1. Kao neko čija kuća gleda na jezero i kao majka tri deteta samo mogu da pohvalim sve one koji su imali udea u ovome.

  2. To znači da najavljene, hvaljene i u 3D (haha) formatu prikazane kapitalne investicije neće biti. Samo vi to prećutkujete i ferbanjem klupa i sa 3 kamiona peska, hoćete da se zaborave obećanja. Bez sekiracije, nismo vam ni poverovali . Predlažem da se više zabavite poskupljenjima. I vi i vlada i Vučić. Ovo postaje neizdrživo za običan narod.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.