Odobornica Zajedno za Šumadiju i odbornik Šumadijskog bloka prešli u SNS, obavešteni samo novinari bliski gradskoj vlasti

Politika

Načelnica Šumadijskog okruga i narodna poslanica Biljana Ilić Stošić predstavila je danas dvoje novih odbornika Srpske napredne stranke u Skupštini Kragujevca.

Deo skupštinske većine ubuduće će biti Slađana Bošković iz odborničke grupe Zajedno za Šumadiju – Zdrava Srbija i Nebojša Abadić iz Odborničke grupe Šumadijski blok 21 – Kragujevačka priča.

  • Odluka dvoje odbornika da postanu deo skupštinske većine, za vladajuću stranku predstavlja potvrdu njene odgovorne politike i dokaz uspešnog rada aktuelne gradske vlasti na čelu sa gradonačelnikom Nikolom Dašićem, prenosi Radio televizija Kragujevac.

Podsetimo, Nebojša Abadić je bio član i funkcioner Zajedno za Šumadije. Nakon lokalnih izbora 2020. sa još šestoro odbornika napušta ZZŠ i formira novu odborničku grupu. Kasnije pristupa SPASA-u Aleksandra Šapića, da bi, na inicijativu Borisa Kovačevića, smenjenog pomoćnika gradonačelnika za međunarodnu saradnju, formirao odborničku grupu Šumadijski blok 21 – Kragujevačka priča.

Sem redakcije RTK, novinari drugih kragujevačkih medija nisu dobili poziv za konferenciju za štampu na kojoj je predstavljen prelet dvoje obornika. Pretpostavlja se da ne bi ništa pitali.

Tagovi:

5 komentara

  1. Preskocili ste podatak da je „doktor“ Abadic u poslednje dve godine bio i u Poks-u. Dakle, SNS mu je ŠESTA STRANKA u dve godine po čemu je zaslužio zvanie šampiona Srbije u preletanju

  2. Pa šta da pitate? Oni i ne znaju šta bi odgovorili. Abadić je odavno izgubljen u vremenu i prostoru, pa leti „sa cveta na cvet“, a gospođa Bošković je jedva čekala da je pozove neko iz SNS. Oni nemaju neki svoj politički pravac već samo svoj lični pravac. Zbog toga su i želeli pošto poto da budu na Verkovog listi. Pa ako Verko promaši onda je tu SNS da zadovolji njihove ambicije. To je politički nemoralno ali je, u cilju ispunjavanja njihovih ličnih ciljeva, to za njih potpuno ispravno i poželjno. Toliko o moralu i ljudskom dostojanstvo većine Verkovih odbornika.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.