Održano takmičenje u streličarstvu

Grad Sport

Na stadionu FK „Jadran“ jučje otvoreno ligaško takmičenje u streljaštvu, Streličarski kup „Outdoor” koji je okupio oko stotinu takmičara svih kategorija, od juniora do veterana. Organizator turnira je Streličarski klub iz Kragujevca „Oko sokolovo“ koji prvi put organizuje jedno ovakvo takmičenje

Na ovom turniru učestvuju i skoro svi reprezentativci koji će uskoro otići na Evropsko prvenstvo u Minhen koji se održava početkom juna. Za njih je ovo takmičenje još jedna dobra priprema i kontrolni turnir.

  • Imamo veliki broj takmičara, s obzirom da je u pitanju prvi turnir u organizaciji kluba iz Kragujevca. Ovo je target turnir, znači gađa se na distancama, takmičari su iz više kategorija, od juniora do veterana a takmiče se i osobe sa invaliditetom, tako da je ovo zaista jedan praznik sporta u Kragujevcu. Kao predsednik Saveza veoma sam srećan da vidim ovoliko takmičara na jednom mestu. Organizator se zaista potrudio da turnir bude organizovan na visokom nivou . Čestitam im prvi turnir od srca i želim da ovde bude meka srpskog streličarstva u budućnosti . Bio nam je potreban jedan ovakav turnir baš u centru Srbije, u Kragujevcu, kazao je Dragan Svilanović, predsednik Streličarskog saveza Srbije.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.