Oglasi za posao u UKC Kragujevac

Društvo

Univerzitetski klinički raspisao je oglase za prijem u radni odnos radiološkog tehničara, pedijatrijske sestre, amidnistratora… Evo koje bi uslove kandidati trebalo da ispunjavaju:

GLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenog sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za 1 (jednog) višeg radiološkog tehničara za potrebe Centra za radijacionu onkologiju.

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenog sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za radno mesto 1 (jedna) pedijatrijska sestra / tehničar za potrebe Klinike za pedijatriju.

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme zbog povećanog obima posla na period do 6 (šest) meseci sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za 1 (jednog) administratora podrške korisnicima informacionih sistema i tehnologija za potrebe Službe za pravne i ekonomsko finansijske poslove.

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenog sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za radno mesto 1 (jedan) farmaceutski tehničar za potrebe Urgentnog centra.

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme zbog povećanog obima posla na period do 6 (šest) meseci sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za: 2 (dva) majstora održavanja (bravara), 1 (jedan) majstor održavanja (stolar), 1 (jedan) majstor održavanja (električar),1 (jedan) majstor održavanja (vodoinstalater) i 2 (dva) majstora održavanja (molera), za potrebe Službe za tehničke poslove.

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenog sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca i za 1 (jednu) medicinsku sestru / tehničara za potrebe Klinike za neurologiju.

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme zbog povećanog obima posla na period do 6 (šest) meseci sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za medicinske sestre / tehničare (IV stepen).

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme zbog povećanog obima posla na period do 6 (šest) meseci sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za 3 (tri) pomoćna radnika na nezi bolesnika.

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme do povratka zaposlenog sa dužeg odsustva sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za 1 (jednu) strukovnu medicinsku sestru / tehničara za potrebe Klinike za urologiju.

OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vreme zbog povećanog obima posla na period do 6 (šest) meseci sa punim radnim vremenom od 40 (četrdeset) časova nedeljno i probnim radom u trajanju od 3 (tri) meseca za 6 (šest) strukovnih medicinskih radiologa.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.