Oktobar u STOP SHOP-u – mesec mode i zadovoljstva

Društvo

Jesenje kolekcije i trendovi su uveliko u izlozima. Šoping vikend u STOP SHOP-u od 29. do 31. oktobra je najbolji način da začinimo kraj ovog meseca mode i zadovoljstva uz bezbedan šoping i iznenađenja.

Sve kombinacije za sezonu jesen-zima 2021/22 na jednom mestu najbolja su preporuka za sjajnu kupovinu i opremanje cele porodice u STOP SHOP ritejl parkovima. Uz bogatu ponudu džempera, jakni, kapa i čizama, najpopularniji brendovi pripremili su popuste i akcije i na aktuelne modele. Posetioce, kao i uvek, očekuju brojna iznenađenja. A sve to u bezbednom okruženju STOP SHOP ritejl parkova što potvđuje sertifikat o usaglašenosti sa COVID-19 sigurnosnim merama, međunarodnog Centra za bezbednu kupovinu (SSC).

Posetite STOP SHOP profile na društvenim mrežama za sve informacije o aktivnostima omiljenih brendova, ali i interesantnih video klipova sa savetima iz oblasti mode, sporta, zdravih navika… Tu su i  zanimljivi konkursi Po izboru žirija autori najkreativnijih fotografija i kratkog teksta na temu „moj omiljeni bundeva recept“ (Facebook) ili fotografija i odgovora na zadatak „pronađi bundevu u šopingu“ (za Instagram) dobiće  poklone – vaučere vrednosti po 2.000 dinara. Sve informacije o aktivnostima i ponudi STOP SHOP-ova u Srbiji možete naći na sajtu  www.stop-shop.com, kao i na STOP SHOP profilima na društvenim mrežama.

PR tekst

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.