Onlajn Sajam stipendija na Univerzitetu u Kragujevcu od 17. do 27. oktobra

Društvo

Centar za razvoj karijere i ove godine organizuje Onlajn Sajam stipendija, u želјi da studentima i diplomcima Univerziteta u Kragujevcu predstavimo najznačajnije informacije o mogućnostima za studije i/ili usavršavanje u inostranstvu.

U okviru 14. po redu tradiocionalnog Sajma stipendija, u periodu od 17. do 27. oktobra studenti i diplomci Univerziteta u Kragujevcu će imati priliku da se informišu o stipendijama za studije u Nemačkoj, Francuskoj, Americi, mogućnostima za mobilnost kroz Erazmus+ u Ceepus programe, stipendijama Fonda za mlade talente za studije u inostranstvu, kao i mogućnostima za praksu u kompanijama u Nemačkoj.

U četvrtak, 20. oktobra administrativni Erazmus+ koordinatori Predrag Vukomanović i Nikola Šipić će održati prezentaciju mogućnosti za studentsku mobilnost kroz Erzmus+ program i tom prilikom studentima Univerziteta u Kragujevcu predstaviti detalјe trenutno otvorenih Erazmus+ konkursa za učenje i praksu.

Ove godine programi će biti predstavlјeni u vidu prezentacija koje će se održati putem konferencijskih alata – platformi Big Blue Button, Webex i Zoom, dok će programi stipendiranja Fonda za mlade talente biće predstavlјeni u video-formatu na fejsbuk stranici Centra za razvoj karijere.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.