Otvaranje Festivala kvaliteta 2023.

Grad

Na Fakultetu inženjerskih nauka danas će sa početkom u 11.00 h (u Svečanoj sali – objekat B, I sprat) svečano biti otvorena međunarodna konferencija FESTIVAL KVALITETA 2023.

Na konferenciji će biti prezentovano preko 200 radova od strane autora iz 45 zemalja, što Festival kvaliteta čini najvećim skupom na Univerzitetu u Kragujevcu, ali i mnogo šire.

Festival kvaliteta 2023 je tradicionalni skup koji okuplja naučnike, stručnjake i profesionalce iz najširih oblasti kvaliteta i standardizacije. Festival kvaliteta 2023. ima zadatak da obezbedi međunarodni forum eksperata iz industrije i akademskih institucija sa ciljem razmene ideja i prezentovanja rezultata aktuelnih projekata kroz veliki izbor različitih tema.

Skup se održava uz pokroviteljstvo Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija, Inženjerske akademije Srbije i Instituta Pojas i Put. Asocijacija za kvalitet i standardizaciju je suorganizator, uz Privrednu komoru i IKT klaster.

Ono što daje naročiti značaj konferenciji su brojni istaknuti naučnici, dekani, prorektori i rektori sa najpoznatijih Evropskih Univerziteta, kao i predavanja poput predstavljanja mogućeg uzroka tehničkog kvara i mogućnosti oporavka gasovoda Severni tok 1 i  2.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.