Lidl otvara više od 150 radnih mesta u Lapovu – Otvaranje novog Logističkog centra se očekuje u drugoj polovini godine 

Društvo

Da je jedan od najboljih poslodavaca u našoj zemlji, kompanija Lidl Srbija potvrdila je nedavnim osvajanjem priznanja „Top Employer Serbia“ za 2022. godinu, a odmah potom i povećanjem plata za sve zaposleneSada, priliku da postanu deo Lidl tima, koji broji više od 2.800 zadovoljnih zaposlenih, dobiće i više od 150 skladišnih radnika i to za potrebe logističkog centra koji se gradi u Lapovu, a čije se otvaranje očekuje u drugoj polovini godine.

Ovaj logistički centar, kog karakterišu moderne tehnologije i savremeno okruženje, biće dopuna snabdevanja rastuće maloprodajne mreže Lidla u Srbiji koja trenutno broji 57 prodavnica. Svi zainteresovani, još od 14. februara, mogu podneti prijave isključivo putem sajta kompanije, otvaranjem profila i i unošenjem podataka u sistem, odnosno popunavanjem prijave u segmentu karijera.lidl.rs.

Za poziciju skladišni radnik prethodno iskustvo u radu je poželjno, ali ne i neophodno, a ona podrazumeva posao komisioniranja, slaganja i brojanja robe uz upravljanje električnim komisionim vozilom. Obzirom da će zaposleni koristiti savremena električna komisiona vozila ili električne viljuškare, uz obezbeđenu obuku po stupanju na rad, na ovim pozicijama će se jednako dobro snalaziti pripadnici oba pola. Lidl će novozaposlenim kolegama i koleginicama na operativnim pozicijama u logističkom centru Lapovo, ugovorom garantovati godišnje uvećanje zarade do navršene četvrte godine zaposlenja na istoj poziciji.

Kompanija Lidl Srbija, budućim kolegama i koleginicama u logističkom centru u Lapovu pružaće uslove za rad po evropskim standardima, uz mogućnost za profesionalni i lični razvoj, dok elektronska evidencija radnog vremena obezbeđuje obračun iplaćanje svakog minuta provedenog na poslu. Ovo su samo neki od benefita koji kompaniju čine jednim od najboljih poslodavaca.

PRIZNANJE „Top Employer Serbia“

Kreiranje atraktivnog radnog okruženja znači pružanje mogućnosti svim zaposlenima da se razvijaju u skladu sa svojim potencijalima, ali i da postignu željeni balans između poslovnog i privatnog života. Upravo zbog te sigurnosti koju pruža svojim zaposlenima, kompanija Lidl Srbija je po drugi put dobila priznanje „Top Employer Serbia“ od prestižnog instituta Top Employers Institute sa tradicijom dugom 30 godina u oblasti ljudskih resursa. Kao institut koji nagrađuje najbolje svetske poslodavce, Top Employers Institute je prepoznao Lidl kao najpoželjnijeg poslodavca i u 24 druge zemlje.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.