Otvoren Međunarodni sajam komunalne opreme „KOMDEL EXPO 2022“

Grad

Tradiconalno i ove godine JKP Šumadija Kragujevac u saradnji sa Šumadija sajmom doo i poslovnim udruženjem komunalnih preduzeća „KOMDEL“, uz podršku Privredne komore Srbije, a pod pokroviteljstvom Skupštine grada, organizuje XVII Međunarodni sajam komunalne opreme „KOMDEL EXPO 2022“.

Sajam su otvorili Aleksandar Štajn direktor Šumadija sajma doo, Marko Vujnović direktor JKP Šumadija Kragujevac i Nikola Dašić gradonačelnik grada Kragujevca. Na jednom mestu okupili su se predstavnici komunalnog sektora, lokalnih samouprava, kao i brojni izlagači iz komune delatnosti, od mehanizacije, komunalne opreme do proizvoda koji predstavljaju nova dostignuća u oblasti komunalnih tehnologija.
Velika nam je čast i zadovoljstvo da su nam se na ovoj manifestaciji pridružile kolege i brojne delegacije iz komunalnog sektora iz regiona.

S obzirom da je sajam komunalne opreme „KOMDEL EXPO 2022“, jedina manifestacija ovog tipa u državi, učesnici će imati priliku da na jednom mestu razmene različita iskustva i ideje na stručnim predavanjima kako bi tematski, kroz diskusiju pristupili rešavanju problema i ispratili nova dostignuća u oblasti komunalnih tehnologija.
Sajam komunalne opreme „KOMDEL EXPO 2022“ trajaće od 12. do 14. oktobra.

Radno vreme sajma je od 10 do 17 časova, a ulaz i parking su besplatni.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.