Otvoreno igralište u Velikom Polju

Grad

Najmlađi stanovnici naselja Veliko Polju danas su dobili novo igralište. Igralište je napravljeno u skladu sa standardima bezbednosti, setifikovanom podlogom i modernim mobilijarom.

  • Kontinuiranim radom i sređivanjem ili rekonstrukcijom igrališta za najmlađe ili otvorenih terena za male sportove, grad Kragujevac pokazuje da drži reč i posvećeno radi na tome da u svakom gradskom i prigradskom naselju stvorimo uslove za zdraviji i kvalitetniji život. Želimo da pokažemo da nam je do toga stalo i želimo da ulažemo kvalitetno, na pravi način i transparentno a za dobrobit svih Kragujevčana, rekao je član Gradskog veća za sport, Predrag Stevović.

Za radove je bilo zaduženo preduzeće Šumadija d.o.o., a u igralište uloženo 1,3 miliona dinara, a u planu je izgradnja ili rekonstrukcija novih igrališta.

Direktorka Šumadija d.o.o., Jasmina Mihajlović kaže da preduzeće uspeva da realizuje sve poslove i da je u planu da tako nastave, ali je skrenula pažnju na čuvanje postavljenog mobilijara naročito od strane mladih koji svoje slobodno vreme provode u dečijim igralištima.

  • Apelujem da se ne lome i urušavaju sprave koje postavljamo jer će svima više koristiti ako su neoštećene i bezbedne za našu decu, kazala je direktorka Šumadija d.o.o.

Prema rečima Stevovića, Komisija za dodelu sredstava grada opredelila je novac za postavljanje veštačke stene što će biti realizovano u saradnji sa PK Gora.

  • Ovim ćemo obogatiti sportsku turističku ponudu, a u planu je da sa ovim klubom sledeće godine radimo na označavanju planinarskih puteva i staza. Verujem da je to pravi put za razvijanje sportskog turizma u Kragujevcu. Kragujevac je četvrti grad po veličini u Srbiji a to pored ostalog podrazumeva da ima bogatu ponudu sportskih atraktivnih sadržaja kao što je karting staza, borilačka sala u Velikom parku, stadion Čika Dača, savremeno sređene otvorene bazene i zatvoreni bazen, kazao je Stevović.
foto: Grad Kragujevac
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.