Ovog jutra ponovo blokada Ulice Đenerala Terzibašića (VIDEO)

Grad

Građani iz Ulice Đenerala Terzibašića ponovo su ovog jutra zaustavili ekipe Preduzeća za puteve. Oni i dalje traže „da im se obezbedi uredno vodosnabdevanje i obnove priključci za vodu i kanalizaciju”.

Podsetimo u aprilu su, zbog gradnje novih objekata, radnici komunalnog preduzeća posekli su cevi u toj ulici, izvodeći radove na trotoaru. Prethodno su u toj ulici zbog radova na novim objektima posečena višedecenijska stabla lipe.

Krajem aprila je došlo do prekida u vodosnabdevanju, što je otkrilo je još jedan problem u ovoj ulici – da priključci za vodu i kanalizaciju nisu legalni iako građani više od 60 godina uredno plaćaju vodu gradskom preduzeću Vodovod i kanalizacija.

U međuvremenu je komunalno preduzeće Vodovod i kanalizacija postavilo šahte, ali građani strahuju da bi priključci novim radovima ponovo bili posečeni i traže da se pre bilo kojih poslova, uredi vodosnabdevanje. MZ je zatražila od nadležnih organa u Kragujevcu da ovaj problem reše, i postave novu kanalizacionu cev u Ulici Đenerala Terzibašića.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.