Pavle Grbović: Šta radi BIA?

Politika

Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović izjavio je danas da je, pošto BIA već nedeljama ne može da reši problem dojava o bombama širom Srbije, neophodno da direktor Bratislav Gašić podnese ostavku i svoje mesto prepusti nekom ko će moći da se izbori za povratak mirnog i normalog života građana Srbije.

  • Bezbednosno-informativna agencija se angažuje onda kada neko ruši brdo u Grdelici, kada nastupi nestašica šećera i brašna, kada neko napiše pogrdan tvit, ali zato ćuti dok se građanima sistematski ugrožava normalan život zbog dojava o postavljenim bombama širom Srbije, ukazao je u pisanoj izjavi Grbović.


On ističe i da je neobjašnjivo što je u prethodnih šest meseci u Srbiji održano više sednica Saveta
za nacionalnu bezbednost nego skupštinskih zasedanja, a da se Savet nijednom nije sastao povodom dešavanja koje predstavljaju klasičan primer terorizma.

  • Zabrinjavajuće je to što je postalo moguće i nekažnjeno da neko nedeljama šalje jezive pretnje, da se deca gotovo svakodnevno evakuišu iz škola, da njihovi roditelji zbog toga ne mogu da idu na posao, a da se niko od nadležnih zbog toga nije dodatno angažovao, zaključio je Grbović.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.