Počela rekonstrukcija platoa ispred Robne kuće Beograd

Servisne informacije

Na prostoru ispred Robne kuće Beograd, Sektor niskogradnje JKP Šumadija Kragujevac, započeo je radove na kompletnoj rekonstrukciji platoa na površini od 1200 metara kvadratnih.

Postojeći behaton ugrađen je 2008. godine, dotrajao je i u izuzetno je lošem stanju, tako da je bilo neophodno izvršiti kompletnu zamenu. Po nalogu nadležne Gradske uprave za komunalne poslove naše ekipe pristupile su rekonstrukciji ove površine i u planu nam je da, u zavisnosti od vremenskih uslova, radovi budu završeni u narednih mesec dana, istakao je Marko Radisavljević, rukovodilac Sektora niskogradnje.

Radovi na rekonstrukciji platoa obuhvataju skidanje postojećeg behatona, ravnjanje i formiranje podloge i postavljanje novih behaton ploča.

Tagovi:

3 komentara

  1. A zašto nisu prostor gde je bilo ono ruglo od klizališta vratili u prvobitno stanje? Gde su nestale one mermerne ploče? Ova vlast uvek ima nekih repova u radu. Nikad ništa kvalitetno i do kraja ne urade. A tržnica je poseban primer.

  2. Dašićevi stručnjaci bagerom demontiraju behaton ploče !?!?! Imate li nekog pismenog tamo bre! A taj spomenik lilihip kako ga zovu deca, jer je skaradan, treba izmestiti u Šumarice , a ne da ploču stradalim sugradjanima pijanice koriste kao šank Tu su stalno pivske flaše ujutru, piju na spomeniku i niko ih ne dira ! Spomenik je ružan a okolo moderne zgrade ! Ceo centar nam je u spomenicima , ko da nam nisu dovoljne Šumarice ! Sve spomenike poginulima treba izmestiti u Šumarice . Pretvorili ste centar grada u pomen stradanju ! Umesto da se prave spomenici znamenitim kragujevčanima ! Neznalice i nesposobnjakovići ! Uradite nešto konkretno ! A ne da bagerom menjate behaton nesrećnici !

  3. Centar grada – Pomen stradanju.
    Nasmeja me slatko ali živa istina.
    Nek je slava mrtvima ali Šumarice su dovoljno velike za sve spomenike

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.