Počeo Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma u Kragujevcu

Društvo

Pod sloganom „Izaberi svoje putovanje“ u Kragujevcu je danas otvoren 13. Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma.

Turističke potencijale, atrakcije i programe putovanja u hali Šumadija sajma će tokom tri dana predstaviti preko 50 izlagača, uglavnom lokalnih turističkih organizacija iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercgovine i Makedonije.

Kragujevčani će moći da vide i ponude turističkih agencija, hotelijera, banjskih lečilišta, seoskih domaćinstava, vinarija i destilerija.

Na Šumadija sajmu će se predstaviti i oko 30 proizvođača zimnice iz Kragujevca i drugih delova Srbije.

Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma otvorila je narodna poslanica Srpske napredne stranke Kragujevčanka Nataša Jovanović.

Ona je istakla da je Srbija u protekle dve godine imala 4,5 miliona poseta, kao i da je otvoreno 46 novih hotela.

Jovanović se zahvalila izlagačima koji su izabrali gostoljubivi Kragujevac i Šumadiju za promociju najlepših krajeva Srbije i regiona i poželela im dobre kontakte koji će podići privredu.

Direktor Gradske turističe organizacije Kragujevac Bojan Pavlović zahvalio se Ministarsvu turizma i omladine na podršci u organizaciji ovog sajma, kao i izgradnji zabavno – rekreativnog parka, koji će na jezeru Bubanj biti na raspolaganju posetiocima od proleća.

piše: Danas
Tagovi:

2 thoughts on “Počeo Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma u Kragujevcu

  1. Ocene nekih analitičara da je Nataša Jovanović prvi naprednjak u Kragujevcu sve više Ima smisla. Kako su je ostali pratili sa pažnjom govori ko je ko u gradu.

  2. Briga baš Beograd za našu palanku…prepuste nas onom ko se njima učini krotak, mada po saznanjima Nikolići i dalje se pitaju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.