POČETAK BOJKOT KAMPANJE 19. FEBRUARA U KRAGUJEVCU

Politika

Kako Glas Šumadije saznaje, trbinom na kojoj će učestvovati svi lideri Saveza za Srbiju – Vuk Jeremić, Dragan Đilas, Boško Obradović, Zoran Lutovac, Janko Veselinović, ali i predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, u Kragujevcu bi trebalo da počne bojkot kampanja.

Tribina bi, kako je zamišljeno, trebalo da se održi u sali Skupštine grada 19. februara.

Tagovi:

2 komentara

  1. Kada nema kriticne mase nema ni bojkota.Bojkotom se omogucuje naprednjacima da jos ubedljivije napreduju.Jo’s veci hit ne mogu na parlamentarne Ali mogu na postene lokalne.Ko za koga radi i ko koga radi.

    1. Ništa ti druže nisi shvatio. Bojkot je delegitimizacija izbora i onoga ko na njima učestvuje. Takva vlada neće imati pun mandat, jer ne odslikava volju građana. Kako se može reći da su oni legitimna blast, kada od onih koji izađu, a to je otprilike 50%, dakle pola građana sa pravom glasa za SNS glasa negde oko 35%, otprilike svaki treći. A ova polovina koja nije izašla definitivno nije za Vučića. Dakle realno u Srbiji svaka šesta osoba sa pravom glasa je za Vučića. Odbaci tu one koji su prisiljeni raznim ucenama, da glasaju za SNS, onda se realno može reći da je uz ovu vlast sigurno i nedvosmisleno tek svaki deseti građanin. I onda, kakca je to većina?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.