Počinje „Kragujevačko kulturno leto” Doma omladine

Kultura

Manifestacija „Kragujevačko kulturno leto” Doma omladine počinje danas, u ponedeljak, 21. juna i trajaće, kao što ime kazuje – čitavo leto, sve do 28. avgusta. Programi „Kulturnog leta”: koncerti i izložbe odvijaće se u prostorima Doma omladine (bašta, galerija, terasa) ali i na drugim lokacijama kao na primer na platou kod Prve gimanzije, terasi Knjaževsko-srpskog teatra, kod fontane u Velikom parku, u amfiteatru ko Doma samoupravljača (Doma sindikata)…

Program „Kulturnog leta” započeće danas, tačno u podne, nastupom DJ „Šumadiska” na Terasi Doma omladine, nastaviće se koncertom Škole muzike „Oktava” u 18 sati u Amfiteatru kod Doma samopravljača. U 19 sati u Galeriji Doma omladine biće Godišnja izložba radova studenata FILUM- a program se završava koncertom benda „Vesele osamdesete” u Bašti Doma omladine koji počinje u 21 sat.

Tokom „Kulturnog leta” u julu i avgustu u organizaciji Doma omladine u Kragujevcu će nastupati: Tanja Jovićević, grupa „Epilog”, Neša Galija, Škola muzike „Oktava”… a biće održan i „Šumadijski bluz i džez festival” (na bini kod fontane u Velikom parku). Manifestacija „Kragujevačko kulturno leto” završiće se 28. avgusta nastupom benda „Piter Vein” u bašti Doma omladine.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.