Podzemna garaža u Kragujevcu ispred Zgrade grada

Grad

Podzemna garaža u Kragujevcu planirana je ispred zgrade Skupštine grada a o planovima za njenu gradnju govorio je i gradonačelnik Kragujevca u vaskršnjem intervjuu za Radio Zlatousti.

Gradonačelnik Nikola Dašić rekao je da je studija podzemne garaže završena i da će na osnovu nje biti raspisan tender za javno-privatno partnerstvo. Garaža bi trebalo da bude izgrađena ispred Zgrade grada, nakon čije izgradnje bi, kako je rekao Dašić, sve bilo vraćeno u prethodno stanje.

 • Ulazi su bočni, ovakav saobraćaj kao što je sada postojaće i dalje, ali u svakom slučaju garaža treba biti na tom mestu. Čak smo i na sednici Skupštine grada, kada je usvajan taj predlog, imali potpunu podršku opozicije, čak i bivšeg gradonačelnika, Veroljuba Stevanovića.

U vaskršnjem intervjuu za Radio Zlatousti gradonačelnik Dašić je rekao i da je ove godine u budžetu grada planirano 300 miliona dinara za Trg Radomira Putnika.

Tagovi:

2 komentara

 1. Pre izvesnog vremena gde je danasnja RODA bio je veliki parking koji se takoreci nije ni koristio.
  Jasno je da nakon izvesnog vremena se ponovo nameca potreba za parkingom pa je tako vreme pokazalo da ni oni prethodni a i ovi danasnji politicar a i gradski oci nisu kadri za stratesko planiranje i razvoj grada.
  Ovo sto se predlaze bi samo naruzilo grad i oduzelo dusu grada Kragujevca.
  Mozda gradonacelnika nista sentimentalno ne vezuje za centar ali dosta drugih gradjana vezuje i podseca na neke lepe trenutnke u zivotu.
  Srediti a ne naruzavati grad i trpati bez smisla kao u neposrednoj blizini gde je zgrada novog Suda!

 2. Izbori prošli, asfaltiranje u prigradu je stalo, fasade već 7 meseci ne mogu da se okreče, klupe se više ne farbaju ali novi kapitalni projekti ne manjkaju. Marketing ideja ima ali rada nema. Predlažem odbornicima da više ne glasaju za nove projekte, nema smisla, a i sredite najpre tržnicu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.