Pokret mladih Kragujvčana traži ostavku savetnika gradonačelnika Kragujevca

Grad Politika

Pokret mladih Kragujevčana traži, kako navode u saopštenju, hitnu ostavku Stefana Jovanovića na mestu savetnika gradonačelnika za omladinu jer je na tu funkciju došao kao predsednik omladine Jedinstvene Srbije, stranke Dragana Markovića Palme.

  • Smatramo za svrsishodno i u najmanju ruku časno da se Jovanović povuče sa funkcije dok njegov stranački šef ne opovrgne tvrdnje koje mu se stavljaju na teret i dok ne dokaže na bilo koji način svoju nevinost što svakako duguje javnosti i građanima Srbije. Nikoga nećemo unapred osuditi dok ova priča ne dobije sudski epilog, ali smatramo da je moralna obaveza Stefana Jovanovića, predsednika omladine Jedinstvene Srbije da do tada postupi kako bi postupio svako ko je odgovoran prema svojoj zemlji.

U Pokretu mladih Kragujevčana navode da članstvo u Jedinstvenoj Srbiji nije jedini razlog što traže oostavku Stefna Jovanovića:

  • Apsolutno ništa nije učinio za poboljšanje položaja mladih u Kragujevcu i smatramo da neko ko i nije iz Kragujevca ne razume probleme mladih Kragujevčana na pravi način. 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.