Pokret slobodnih građana podržava kandidaturu Zdravka Ponoša za predsednika Republike Srbije

Izbori 2022 Politika

Članovi Političkog saveta Pokreta slobodnih građana na sednici održanoj 23. decembra 2021. godine sugerisali su Predsedništvu pokreta da prihvati i prenese koalicionim partnerima predlog da zajednički predsednički kandidat na predstojećim izborima bude general Zdravko Ponoš. Predsedništvo, Izvršni odbor i opštinski i gradski poverenici podržali su ovaj predlog i doneli odluku da o tome obaveste i koalicione partnere, navodi se u saopštenju PSG-a.

  • Odgovoran pristup prilikom obavljanja javnih poslova, umerenost u javnom nastupu i dosledno odbijanje da svojim delovanjem doprinosi daljoj polarizaciji već preduboko podeljenog društva dovoljan su zalog za nadu i poverenje da bi upravo Zdravko Ponoš mogao da bude dostojan predsednik Republike Srbije. Verujemo da bi gospodin Ponoš kao čovek nesumnjivog obrazovanja, profesionalnog, političkog i ličnog kredibiliteta dužnost predsednika obavljao pošteno i u skladu sa Ustavom propisanom je obavezom da bude simbol državnog jedinstva, kažu u Pokretu slobodnih građana.
Tagovi:

3 komentara

  1. Jel bi mogao iz Šumadije da bude kanditat iz opozicije? , obzirom da to Centralna Srbija zaslužuje.

  2. Kandidat koji bi mogao da pobedi uzdanicu SNSa i da objedini i ujedini gradjane Srbije je Jovan Memedovic. Sasvim prirodno je na ekranima tv preko 20 godina. Za to vreme obisao je Srbiju uzduz i popreko, poznaje Srbiju kako dise. Memedovic predsednik

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.