Pokret ,,Složno za Kragujevac“ pokreće inicijativu da se na Metinom brdu izgradi sportska hala

Grad

Nakon razgovra sa meštanima Pivare, Beloševca i Bresnice, kako i konsultacija za aktivnim i bivšim sportskim radnicima i sportistima, došli smo da zaključka da ovom delu Kragujevca, uz ostalo, i te kako nedostaju sportski sadržaji.

Izgradnja hale, uvereni smo, uz nesumnjivi značaj za razvoj kako bazičnog, tako kasnije i profesinalnog sporta, posebno košarke, mogla bi da predstavlja i investicioni zamajac za razvoj ovog dela Kragujevca.

Nakon hale, a za tako nešto već postoje zainteresovani investitori, usledila bi ulaganja i u izgradnju drugih sadržaja poput većih trgovina, stambenih i poslovnih obejkata.

,,Složno za Kragujevac“ će sa ovom inicijativom uskoro upoznati i predstavnike lokalne vlasti u Kragujevcu.

Tagovi:

4 komentara

  1. e baš ga uboli….Neka malo ti složni pogledaju jedan predlog UP koji je bio za Metino brdo, koji je nekada uradila Direkcija za urbanizam..Ako se još struka poštuje….

  2. S kojim ste to meštanima razgovarali i kada, ne lupetajte. I nemojte vi da nam ulepšavate brdo brinite svoje brige.

  3. Nisam iz tog dela grada, ali mislim da gešite. Drugoj strani Lepenice nedostaju bar još dva mosta preko reke i pruge sa pristojno širokim novim ulicama i nova raskrsnica u Pivari, pa tek onda da se radi na toj sportskoj hali.

  4. Gospodo Slozni,da ste pricali sa Pivarcima,znali bi ste,da treba prvo da zakrpite rupe po ulicama,obezbedite trotoarw i autobuska stajalista,da se sredi onaj kolaps u Pivari na raskrsnici,da renovirate i dovedete u ted Pivarski Park stepeniste i teren,da umamo Pijacu kao sav normalan svet,da imamo hipermarkete,da od objekta stare Pivare,napravite atraktivan objekat i posetnik da se ovde nekada pravilo pivo,pa makar dali i nekoj kraft pivari a verujem da bi znali sta da naprave,ima Pivara vwcih problema od nedostatka hala i sporta,naravno da nam hala treba,nemam nista protiv ni bazen da nam napravite,moze i teretana,al molum Vas zakrpite rupe i sahte,i zamenite ulicnu rasveru za pocetak,verujte to su za vas vrlo be bitne stvari a nama znacw,mnogo je lepse lepo uredjenim i osvetljenim ulicama ici do nove Hale Sporta,ovako kroz sve ove rupe,oranja,i led,pre ce nam trebati ortopedija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.