POKRET „VOLIM SVOJE SELO“ NA IZBORE IZLAZI SA UDRUŽENJEM „300 KRAGUJEVČANA“

Politika

„Seljački savet“, najviši organ pokreta „Volim selo svoje“, doneo je odluku da prihvati poziv udruženja građana „300 Kragujevčana“ za partnerstvo i zajednički nastup na izborima. 

  • Ova dva udruženja zajedno će formirati grupu građana koja će predstaviti Kragujevčanima svoj program „Za bolji život u Kragujevcu 2020-2025“ na nizu tribina koje će organizovati u skoro svim gradskim i prigradskim naseljima i u većini sela, navodi se u saopštenju i dodaje:
  • Potpuno svesni činjenice da mi iz udruženja „300 Kragujevčana“ ne možemo prepoznati potrebe sela bolje od njihovih stanovnika, uputili smo dopis pokretu „Volim selo svoje“ kojim ih pozivamo na iskreno partnerstvo i zajednički nastup na lokalnim izborima, a sve u cilju da kroz stvaranje očekivanog sinergijskog efekta postignemo veliki rezultat koji će nam omogućiti da kroz učešće velikog broja odbornika u radu lokalnog parlamenta ostvarimo svoju želju da od Kragujevca napravimo bolje mesto za život građana.

U organizaciji „300 Kragujevčana“ tvrde da pokret „Volim selo svoje“ „čine ugledni domaćini, ostvareni ljudi u svojim poslovima“:

  • Oni na politiku gledaju potpuno isto kao mi: ne kao šansu za posao već kao želju da uradimo velike stvari za zajednicu po kojima ćemo ostati upamćeni. Radujemo se njihovom pozitivnom odgovoru. Sada smo, zajedno, najjača politička opcija u Kragujevcu“, poručuje Dušan Zeka Aleksic predsednik „300 Kragujevčana“ i nosilac zajedničke liste na izborima. 

Predsednik pokreta „Volim svoje selo“ Jovica Radovanović ističe da taj pokret ima formirane odbore u svim kragujevačkim selima a „Seljački savet“, koji se izjašnjavao o pozivu „300 Kragujevčana“, čine, kako kaže, „ugledni domaćini iz svakog sela birani za predsednike odbora“. 

Nosilac zajedničke liste i kandidat za gradonačelnika Kragujevca biće Dušan Zeka Aleksić, predsednik udruženja „300 Kragujevčana“. 

Tagovi:

3 komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.