POKRET ZA NAŠ GRAD: DA MANOJLOVIĆ PODNESE OSTAVKU

Društvo Politika

Pokret za naš grad zatražio je ostavku člana Gradskog veća za obrazovanje Nedeljka Manojlovića, jer na nagradni odlazak u grad Pitešti u Rumuniji nisu otišli najbolji đaci, što je do sada bila tradicija.

Šef odborničke grupe Pokreta za naš grad Miloš Anđelković kazao je da na nagradno putovanje nije otišao najbolji učenik OŠ „Svetozar Marković“, ali jeste Manojlovićev sin. Anđelković kaže i da su prvi put od početka razmene đaka sa Piteštijem promenjeni kriterijumi, pa iz ove škole nije otišao đak generacije.

prof. Nedeljko Manojlović

„Ako je Vaša namera bila da se utvrđenim kriterijumima u Pitešti ne šalju đaci generacije, već recimo neko drugo dete, kao na primer Vaš sin, onda se može zaključiti da dugogodišnja praksa nagrađivanja đaka generacije gubi smisao“, rekao je Anđelković Manojlovića.

Iz Pokreta su najavili da će, ukoliko Manojlović ne podnese ostavku, ostavku zatražiti kroz skupštinsku proceduru.

Inače, Manojlović je profesor hemije na Fakultetu medicinskih nauka u Kragujevcu i predsednik Gradskog odbora Nove Srbije.

zahtev za ostavku, Manojlovic, 07.08.2018.

 

Tagovi:

1 komentar

  1. Hahaha, jel ovaj lik bese bio sa Radomirom u vlasti? Koga vise folira ova G17 ekipa muljatora. Svi dobili posao u drzavnim firmama a ovamo glume opoziciju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.