POKRET ZA NAŠGRAD PRISTUPIO STRANCI SLOBODE I PRAVDE

Politika
  • Stranka slobode i pravde predstavlja najjaču opozicionu stranku u Srbiji, imajući u vidu dobar rejting predsednika stranke Dragana Đilasa. Nema sumnje da će zaokruživanjem stranačke infrastrukture i politike za koju se zalažemo, rejting Stranke slobode i pravde u narednom periodu ići samo uzlaznom linijom, kako na republičkom, tako i na lokalnom nivou, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare Dalibor Jekić.

Jekić, koji je i član Predsedništva novoosnovane stranke, istakao je i značajnu zastupljenost Kragujevčana u partiji na čijem je čelu Dragan Đilas: za članove glavnog odbora Gordana Živanović, Mladen Filipović i Nemanja Stojanović.

  • Pozivamo sve Kragujevčane da nam se pridruže u borbi za stvaranje slobodnog i pravednog društva. Naša vizija je jasna. Srbija će biti odgovorna država njenih građana, kojoj će lični napredak svakog čoveka biti početak i kraj svake politike, država slobode i pravde kojom ćemo se ponositi, naglasio je Dalibor Jekić
Tagovi:

4 komentara

  1. Ovi jos malo pa nece znati kako im se stranka zove,od SPS-a,preko SNS-a sad dodjose do Djilasa…

  2. Samo još u ovoj nisu bili. Crni Djilase, pa dal imaš nekog u Kragujevcu da ti dosapne sa kim imaš posla

  3. Dobro su počeli u jednom trenutku okupili celu opoziciju u gradu, a ovo im je čist autogol. Djilas je tajkun ne zato što to kaže Vučić koji je diktator, već zato što se to lako može proveriti koliko je steko. Čeda ili Djilas svejedno. Danas je Djilas izjavio da Srbija i Kosovo treba da se izmire što pokazuje da ne zna kuda tera, ili Djilas pokazuje da je ukapirao Čedu i da će moći da kraducka ako blago podržava AV zato nije ni izašao na binu 13.04. Oni koji vole lovu i hoće da profitiraju će ići kod njega ali će ih biti sve manje !

  4. Ponovo autogol. Ja ne znam ni kako da nazovem ove štetočine, poltrone, preletače, neznalice, umišljene likove sa kupljenim diplomama… Đilase, Đilas, ako ovakve budeš stavljao u svoje redove nećeš daleko dogurati. Pa valjda po tome treba opozicija i neki novi sistem da se razlikuju od ovog trenutnog rasula

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.