Ponoš: Vučić isekao grane sudske i zakonodavne vlasti, vlada bezakonjem

Izbori/Bojkot Politika

Potpredsednik Narodne stranke i poverenik Zdravko Ponoš izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić isekao sve tri grane vlasti u Srbiji, koje postoje samo formalno, što znači da vlada „bezakonjem i da on o svemu odlučuje, pa je zato i odgovoran za sve”.

– Kada se ogole ove grančice koje je Vučić isekao i sasušio biće svima jasnije ko je glavni krivac za sve, rekao je na izbornoj skupštini Opštinskog odbora Narodne stranke Obrenovac Ponoš, koji je i poverenik Narodne stranke za Beograd.

– U skupštini sede mlade nade naprednjaka koje su izašle iz njihove „akademije” i oni su jednako dostojni da budu poslanici kao i njihove starije kolege poput Marka Atlagića, dodao je Ponoš.

Ponoš je naveo da su u Vladi Srbije ministri ljudi koje retko ko poznaje i za koje je malo ko čuo.

– O njima se čuje samo kad se proslave nekom skandalozno izjavom kao sto je slučaj sa ministarkom pravde Majom Popović, koja ne zna da u Srbiji ne postoji smrtna kazna, rekao je Ponoš.

Ponoš je dodao da u Srbiji ne funkcioniše ni pravosuđe, i kao primer je naveo Zakon o parničnom postupku koji vlast planira da usvoji, a protežira ga upravo neupućena ministarka pravde.

Za predsednika Opštinskog odobra Narodne stranke Obrenovac izabran je Igor Vasiljević.

Foto: Narodna stranka
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.