Poplavljene kragujevačke ulice, nakon nevremena (VIDEO)

Grad

Trg ispred Doma omladine, sve do Đačkog trga, potpuno je pod vodom.

Poplavljena je i raskrsnica kod Rode, na uglu Save Kovačevića i Grada Sirena, ali i brojne druge.

Građani mogu da zovu Štab za vanredne situacije i JKP Vodovod i kanalizacija.

Tagovi:

6 thoughts on “Poplavljene kragujevačke ulice, nakon nevremena (VIDEO)

 1. Da ima gradonačelnika u ovom gradu, istog časa bi bio smenjen direktor JKP Šumadija.
  Kada je poslednji put očišćena kišna kanalizacija? Ulice su pune vode. Sad će genijalci da se brane da je palo previše kiše i da nema te kišne kanalizacije koja bi mogla da primi toliku vodu.
  Nije tačno. Kišna kanalizacija nije godinama čišćena. Ona je na mnogim mestima zapušena, negde čak i zazizada. Da je protok kroz kišnu kanalizaciju normalan većina ove vode bi otišla.
  Ovo je slika stanja komunalne infrastrukture u gradu. Bravo majstori.

  1. Još veći problem je što ne postoji kišna kanalizacija!!!Gradu ne treba infrastruktura!!!
   Zašto su oni postavljeni na tim mestima kada ih grad uopšte ne zanima???

 2. Pa kada debilni gradjani „biraju “ ponovo gradonačelnika koji petu godinu ne može da rekonstruiše tržnicu koja je sagradjena za 1,5 god, šta reći. Ja mislim da će stvako normalan pomisliti da smo debili.

 3. Koji Štab, koje JKP, koja Uprava za vanredne situacije…bruka i sramota! Sve je „pod kontrolom i spremno za protivgradnu sezonu, ekipe su pripravne…“, tašnica-mašnica“, narcisi, samo se slikaju, a onda švrćkaju po kafićima i restoranima, odakle „prate situaciju“. Gde su sada, da objasne ko sve u sistemu nije radio svoj posao, zbog čijeg (ne)profesionalnog (ne)rada imamo uništena vozila, uništene krovove i fasade objekata, uništene voćnjake i bašte, poplavljene podrume i suterene, o ulicama i trgovima da ne govorim. Gde su sada gradski čelnici, direktori JKP, načelnici za vanredne situacije, stručnjaci iz Radarskog centra idr. Važno je da se slikaju na glupim obukama tzv. Civilne zaštite, postavljanju ležećih policajaca, asfaltiranju 100 m neke ulice (kao da se otvara autoput), ili na početku radova na raščišćavanju terena zbog izgradnje obdaništa, itd. Tonemo… „sve dublje i dublje“!!!!!

 4. Ovakve gluposti se ne resavaju kada se dogode nepogode vec uvek svakoga dana. Kod nas u naselju nista ne funkcionise , ul Miodraga Simovica je non stop u fekalijama .Normalna kisa padne sve je zapuseno .Zbog cega?Polovina ulice nestrucno samostalno prikacena na kanalizaciju.Oluke su svi gurnuli u kanalizaciju.Presek cevi mali ,na sredini ulice ulegnuce cevi…Uglavnom vlasnici divljih prikljucaka su izbacili cevi na ulicu tako da je milina od mirisa u naselju Veliko polje.Neka nam bog pomogne .Mogu da zamislim kako je tek tamo gde je ovaj /av/izgubio kada je ovde ovako sa 98% podrske.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.