Porodični vikend u Cineplexx-u u Kragujevcu

Grad Kultura

U periodu od 24. do 28. novembra, na repertoaru Cineplexx-a se nalaze tri nova filma i jedan događaj.

„Čudesni svet“ – Legendarni Clades su porodica istraživača čije su razlike pretile da sruše njihovu najnoviju i najvažniju misiju.

  • Porodični vikend uz film „Čudesni svet“ u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu – subota i nedelja, 26. i 27. novembar

U subotu i nedelju, 26. i 27. novembra od 12:00h do 17:00h biće održan Porodični vikend u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu. Za sve mališane smo pripremili originalni poster iz filma, kao i zanimljive bojanke. U Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu očekuju vas radionice inspirisane ovim ostvarenjem u subotu i nedelju, 26. i 27. novembra. Ne propustite Porodični vikend u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu uz najnoviju animiranu avanturu iz Dizni studija u kojoj će uživati svi koji je pogledaju.

Ulaznice su uskoro u prodaji na blagajni Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Lastavice Hristove“ – Ruski dokumentarac „Lastavice Hristove“ u režiji Julije Bočarove biće na repertoarima bioskopa u Srbiji i regionu od 24. novembra 2022. godine. Rediteljka kaže da je cilj filma bio da prikaže ne samo razmere sudbonosnih događaja u Crnoj Gori, već da kroz istoriju srpskog naroda i ličnost mitropolita Amfilohija ispriča o dubini i lepoti pravoslavne crkve. Film o čudesnom Arhipastiru, Mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju, učeniku starca Pajsija i Justina, o procvatu monaštva i duhovnosti, o unutrašnjem podvigu običnog čoveka i o čudu koje se dogodilo… „Film je veoma dirljiv. Ni sam nisam znao da postoji takva lepota, takvi manastiri na teritoriji Crne Gore. I što je najvažnije, postoje ljudi koji, u stvari, ne samo da čuvaju manastire i duh u njima, već su taj duh i oličenje pravoslavnog sveta, koji postoji ne samo u knjigama, već i u stvarnom životu. Ovo je veoma prijatno. Mnogo sam uživao gledajući ovaj film“, rekao je poznati glumac Miloš Biković.

„Moonage Daydream“ –  Moonage Daydream je prvi film koji je podržalo David Bowie Estate, koje je Morgenu omogućilo pristup njihovoj kolekciji bez presedana. Ispričan kroz uzvišene, kaleidoskopske slike, lične arhivirane snimke, dosad neviđene performanse, a usidren sopstvenom muzikom i rečima Dejvida Bouvija, Moonage Daydream poziva publiku da uroni u jedinstveni „Bouvi“ svet.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.