Poruka Radomira Nikolića da ‘narodu treba motka’ skandal godine u Kragujevcu

Grad

Kragujevčani su za „Skandal 2020.“ izabrali izjavu bivšeg gradonačelnika Radomira Nikolića od prošlog leta da „narodu treba motka“.

Kao komandant gradskog Kriznog štaba Nikolić je 27. juna rekao da „ne možemo očekivati od naroda da na osnovu naših preporuka i urgencija sprovodi mere, našem narodu je potrebno naredjenje, potrebna je motka“.

Gradjani su „Skandal 2020.“ birali medju predlozima portala InfoKG.

U konkurenciji su bili i to što je sa službenog telefona Gradske uprave više od 1.000 SMS-poruka poslato u glasanju za rijaliti „Zadruga“, zagadjenje vazduha u Kragujevcu, urušavanja zgrade Tržnice, spomenika kulture iz 1928. godine, tokom rekonstrukcije.

Portal je objavio da je „motka“ za nekoliko procenata „pobedila“ zagađenje vazduha.

Tagovi:

1 komentar

  1. Ovom narodu stvarno treba motka jer svoje glasove na izborima daje SNS i na taj način dozvoljava da ga vode raznorazni naprednjački mediokriteti, kao što je na primer pomenuti Radomir Nikolić. I na prošlogodišnjim lokalnim izborima u Kragujevcu je pobedila SNS. To znači da se vladavina naprednjački nedovršenih i polupismenih likova nastavlja na zadovoljstvo ovog (većim delom) takođe polupismenog naroda. I ovde bi trebalo sada da se nastavi priča o motki, naravno u drugom kontekstu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.