PORUKA SA PROTESTA U KRAGUJEVCU: BOJKOT PREDSTAVE ALEKSANDRA VUČIĆA

Politika

Protest „Jedan od pet miliona“ održan je sinoć u Kragujevcu, a učesnici su pozvali na bojkot „lažnih izbora“ i „predstave“ predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Na protestu je rečeno da je bojkot jedino rešenje i da vodi u slobodu za Srbiju.

Narodna poslanica pokreta Dveri Marija Janjušević rekla je da predstoji „predstava“ Aleksandra Vučića, a da ulog treba da budu „oni koji će izaći na njegove lažne izbore“.

  • Vučićev mamac na ovim izborima je cenzus od tri odsto i sramno je na to pristati, ocenila je Janjušević.

Član Organizacionog odbora protesta Nebojša Veljković kazao je da će predsednik Srbije 4. marta raspisati izbore i da tada „počinje bistrenje mutne vode“.

  • Videćemo ko je pristao na nekorektne uslove, ko je se prodao, ko je jednostavno naivan ili glup, rekao je Veljković.

On je okupljenim građanima rekao da je za večerašnji protest bio najavljen dolazak lidera Narodne stranke Vuka Jeremića koji je ranije bio potvrđen, a da su ih iz gradskog odbora te stranke obavestili da neće doći, ali nije naveden razlog.

Veljković je rekao da ih je zamolio da Jeremić pošalje neko pismo objašnjenja za građane, ali da nije stiglo do početka protesta.

  • Ne bismo pravili od toga nikakav problem, niti aferu. Vi, novinari i građani o tome možete da se obavestite u Gradskom odboru Narodne stranke, rekao je Veljković.

Novi protest „Jedan od pet miliona“, 50. po redu, najavljenje za sledeću subotu, 8. marta na Đačkom trgu u Kragujevcu u 18 časova.

Tagovi:

2 komentara

  1. Gde vam je Jeremic kog ste najavili??? Krijemo da nije dosao a? E toliko ste mi vi bolji od Vucica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.