Poslanica iz Knića među onima koje SNS šalje u debatne emisije na RTS-u

Izbori/Bojkot Politika

List Danas pisao je o poslanicima koje Srpska napredna stranka šalje u debatne emisije na javnom servisu. Među njima je i diplomirana hemičarka Jelena Obradović iz Knića.

Prema pisanju Danasa, osnovnu školu završila je u mestu u kome i danas živi, a gimnaziju u gradu u kome je rođena. Diplomirala je na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu, sa zvanjem diplomirane hemičarke. Radila je na mestu profesorke hemije u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Kniću, Osnovnoj školi „Rada Šubakić“ u Gruži i Guberevcu i Srednjoj medicinskoj školi „Sestre Ninković“ u Kragujevcu.

Ko su poslanici koje SNS šalje u debatne emisije RTS? 1
foto parlament.gov.rs

Na funkciju zamenice predsednika opštine Knić izabrana je kao odbornica sa izborne liste „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“. Funkciju zamenice predsednika opštine Knić obavaljala je do 2020. godine. Nakon parlamentarnih izbora održanih 21. juna 2020. godine po prvi put postaje narodna poslanica. Izabrana je sa izborne liste „Aleksandar Vučić – za našu decu“.

Na osnovu podataka sa sajta Narodne skupštine, članica je Odbora za zaštitu životne sredine, Odbora za prava deteta, a zamenica je člana u Odboru za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.