POSLE DVE GODINE POČELA ZAMENA GREDE NA ZGRADI OBDANIŠTA U STRAGARIMA

Društvo

Glas Šumadije je već pisao o problemu koji su imali roditelji i deca u Stragarima. Naime, obdanište u Stragarima, koje pripada predškolskoj ustanovi „Đurđevdan“, renovirano je pre tri godine, ali nije bilo u funkciji zbog napukle grede na krovu. Dve godine je trebalo lokalnoj vlasti u Kragujevcu da završi pravne procedure koje su, navodno, bile prepreka da se zameni greda.

Samostalna odbornica Suzana Đorđević više puta je za skupštinskom govornicom tražila da se problem reši, ali je sanacija kuće, odnosno zamena grede, otpočela tek pre neki dan. Što je izazvalo burnu raspravu na društvenim mrežama između predsednika Skupštine Kragujevca Miroslava Petrašinovića i odbornice Suzane Đorđević.

Suzana Đođević je zamerila odborniku iz Stragara koji je, kako je navela, „dve godine u Skupštini grada ćutao o ovom problemu“, dok je Petrašinović odgovorio da „to što nije izašao za govornicu, ne znači da je ćutao“ već je, napisao je Petrašinović, rakao njemu „lično“.

  • Poštovani predsedniče Skupštine grada, ako je istina sve što ste napisali onda je problem u Vama, jer dve godine niste reagovali na problem koji vam je iznosio odbornik, odgovorila je Suzana Đođević.

Deo prepiske između samostalne odbornice i predsednika Skupštine grada:

 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.