Posle nekoliko godina grad Kragujevac organizuje javnu raspravu o budžetu grada koja ne traje jedan vikend

Ekonomija Grad

Gradsko veće je danas donelo Zaključak kojim se utvrđuje dinamika javne rasprave o Nacrtu budžeta grada Kragujevca za 2021. godinu, u periodu od 24. novembra do 2. decembra do 12.00 časova.

Nacrt budžeta grada Kragujevca za 2021. godinu, biće istaknut na zvaničnom sajtu grada Kragujevca, adresa www.kragujevac.rs, oglasnoj tabli Gradske uprave i oglasnim tablama svih mesnih zajednica.

  • Grad Kragujevac poziva sve zainteresovane institucije, organizacije i pojedince da uzmu učešće u javnoj raspravi o Nacrtu budžeta grada Kragujevca za 2021. godinu, kao i da svoje primedbe i predloge dostave na jedan od sledećih načina:
  • Predloge i sugestije moguće je dostaviti na e-mail javnaraspravakg@kg.org.rs kao i u pisanom obliku ubacivanjem u kutiju za predloge do 2.decembra do 12.00 časova, koja se nalazi u holu prizemlja Gradske uprave grada Kragujevca Trg slobode br.3, 34000 Kragujevac.

Svi predlozi i sugestije koje u pisanoj formi stignu do 2. decembra do 12.00 časova na adresu Gradske uprave za zajedničke poslove grada Kragujevca, Trg slobode br.3, 34000 Kragujevac smatraće se blagovremenim.

Inače, javna tribina o Nacrtu budžeta grada Kragujevca za 2021. godinu, u skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom, kao i merama koje se preduzimaju u cilju sprečavanja širenja virusa KOVID-19, neće biti održana.

Posele par godina u Kragujevcu se, u skladu sa situacijom, organizuje javnu raspravu o najvažnijoj odluci za funkcionisanje jedne lokalne samopurave. Podsetimo, protekle dve godine nacrt budžeta u četvrtom po veličini gradu u Srbiji, bez prethodne najave, istaknut je na gradskom zvaničnom sajtu i oglasnoj tabli u petak popodne, odakle je skinut u ponedeljak ujutru.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.