Potpisani ugovori za finansiranje/sufinansiranje projekata udruženja/organizacija u oblasti omladinske politike

Grad

Nosioci projekata kojima su odobrena sredstva u skladu sa Javnim konkursom za finansiranje/sufinansiranje projekata udruženja/organizacija u oblasti omladinske politike na teritoriji grada Kragujevca za 2024. godinu danas su sa nadležnom Gradskom upravom zaključili ugovore. Potpisivanju je u ime Grada Kragujevca prisustvovao Stefan Jovanović, pomoćnik gradonačelnika za omladinu i saradnju sa Univerzitetom.

Ove godine, kao i prethodne, u gradskom budžetu izdvojeno je dva miliona dinara za podršku projekata iz oblasti omladinske politike. Grad će finansirati i sufinansirati 17 projekata iz prioritetnih oblasti koje smo predvideli, a to su bezbednost i zdravlje, kreativne industrije, karijerno vođenje i savetovanje i unapređenje informisanosti mladih, rekao je Jovanović i izrazio nadu da će udruženja realizovati projekte kako su zamislili i kako je bilo predviđeno u projektnoj dokumentaciji.

Inače, na raspisani Javni konkurs pristiglo je 22 predloga projekata. Nakon provere ispunjenosti administrativnih uslova, vrednovanja i ocenjivanja podnetih predloga, Komisija je rangirala projekte i odobrila raspodelu sredstava za finansiranje/sufinansiranje 17 udruženja/organizacija.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.