POŽAR U EKO PARKU ILINA VODA

Društvo Grad Video

U požaru koji je danas posle 14 časova zahvatio jedan od objekata Eko parka u naselju Ilina voda, izgorela je veća količina plastičnih cevi, nekoliko konstrukcija koševa sa tablama od PVC, plastična sedišta za tribine, desetine metara žičane i plastične ograde i celokupan alat.

Požar koji je izbio u novosagrađenom objektu izazvao je gust crni dim, ali su vatrogasci uspeli brzo da ga ugase i spreče njegovo širenje.

Osnivač Eko parka, Slađan Rakić rekao je FoNetu da u objektu nije bio električne struje ni zapaljivih materijala, navodeći da je nejasno šta  je prouzrokovalo požar.

  • Planirali smo da na proleće u njemu otvorimo svojevrstan egzotični ptičji vrt sa 800 do 1.000 papagaja različitih vrsta. U trnutku izbijanja požara, u njemu se nalazio materijal, alat i druga oprema koju koristimo u eko parku, rekao je Rakić.

Rakić je osnivač političke organizacije Alternativa koja je najavila učešće na predstojećim lokalnim izborima. On nije hteo da komentariše eventualnu političku pozadinu slučaj, ali je rekao da ništa nije isključeno.

  • I nama iz Eko parka i vatrogascima je nejasno kako je požar izbio, ali se nadamo da će uzroke utvrditi istraga, rekao je Rakić
Tagovi:

5 komentara

  1. Taj je upropastio sve sto se upropastiti može u park. Uzeo pred izbore malo da kreci da ide sa nečim u kampanju pa mu ni to nije išlo. Ne bi me čudilo da je sam upalio objekat kad je video da je nesposoban.

  2. Gospode Boze pomozi I njemu I vama koji komentarisete na ovakav nacin nemio dogadjaj dali u ovoj zemlji ima iole normalnosti I ljudsoksti zarad sacice vlasti

  3. Ko najviše profitira ovim događajem i kome najviše skače popularnost pred izbore, taj je zapalio. Gospodine Rakiću, ovo je suviše amaterski za iole inteligentnog posmatrača. Odakle sredstva od kojih je kupljeno sve to što je izgorelo? Odakle sredstva za stazu kroz ceo park, a koja se trenutno pravi? Hoće li vaši finansijeri stati u vašu odbranu ako nadležne službe urade posao kako treba? Imam još gomilu pitanja ali neću sva od jednom da postavim jer je kampanja tek počela, treba nešto sačuvati i za kasnije.

  4. Planirao sto miliona papagaja, nosorozi i zirafe, sve u narednih mesec dana pred izbore u parku koji je umisilio da je njegova svojina i onda kad je video sta se izlupetao, upalio sve.. lakse mu… sebe ce posle izbora

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.