Požar u proizvodnom objektu firme Tara u Desimirovcu lokalizovan i ugašen

Grad

Na osnovu informacija dobijenih od načelnika za vanredne situacije – pukovnika Zorana Kočovića, saznajemo da je danas, u 11.33, Upravi za vanredne situacije, vatrogasno-spasilačkoj ekipi, dojavljeno da gori proizvodni objekat firme Tara u selu Desimirovac, u Kragujevcu. Na lice mesta upućeno je 3 vatrogasna vozila, 1 terensko vozilo i 10 vatrogasaca spasilaca.

Dolaskom na lice mesta, rukovodilac vatrogasaca je utvrdio da je požarom zahvaćen objekat od 200 metara kvadratnih. Brzom reakcijom vatrogasaca spasilaca sprečeno je širenje požara na ostatak proizvodnog objekta – hala i požar je odmah lokalizovan i ugašen.

Na intervenciji nije bilo povređenih ni nastradalih lica, a pripadnici Policijske uprave Kragujevac i pripadnici Uprave za vanredne situacije u Kragujevcu će kroz zajednički rad utvrditi uzrok požara.


„Projekat se realizuje je u okviru Programa malih medijskih grantova koji finansira Ambasada SAD a administrira Media i Reform Centar Niš. Stavovi, mišljenja i zaključci izneseni u projektu nužno ne izražavaju stavove MRCN i Ambasade SAD već isključivo autora“.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.