Preostao još jedan dan za konkurs za izlaganje u galerijama SKC-a

Kultura

SKC Kragujevac podseća sve zainteresovane izlagače da je preostao još jedan dan za konkurs za izlaganje u njihovim galerijama. Da podsetimo Galerija SKC Kragujevac raspisala je konkurs za izlaganje u 2021. godini za oba galerijska prostora – Galeriju SKC i Kontakt galeriju SKC. Konkurs je otvoren od 20. novembra do sutra, 10. decembra 2020. godine.

Konkurs je otvoren za samostalne umetnike, izlagače i kustoske izložbe-projekte autora iz Srbije i šireg regiona. Konkursom su obuhvaćeni i jednodnevni programi – prezentacije, projekcije i promocije. Takođe, na konkurs mogu da se prijave i studenti završne godine fakulteta i akademija umetnosti. Prijave razmatra umetnički savet Galerije SKC.

Konkursna dokumentacija treba da sadrži:

– opis projekta do 2000 karaktera

– vizuelnu dokumentaciju do 10 reprodukcija radova koji se – predlažu za izložbu sa nazivom, tehnikom, dimenzijama i godinom nastanka.

– radnu biografiju

– tehničku specifikaciju projekta

– kontakt podatke, obavezno važeću e-mail adresu

Autori svoje prijave mogu poslati na e-mail adresu: galerijaskc@skckg.com navodeći u naslovu e-maila svoje ime i prezime i naziv izložbe/projekta sa kojim konkurišu ili poštom na adresu:

Studentski kulturni centar Kragujevac

Radoja Domanovića 12. 34000 Kragujevac  sa naznakom  Za konkurs galerije.

Konkursna dokumentacija se ne vraća.

Projekat izložbe se ne može naknadno menjati od trenutka kada je projekat izabran. Izabrani projekti moraju da budu spremni za realizaciju izložbenog programa od februara 2021.

Rezultati konkursa biće objavljeni na sajtu Studentskog kulturnog centra Kragujevac do kraja decembra 2020. godine.

Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu informisati putem maila: galerijaskc@skckg.com

Studentski kulturni centar izlagačima obezbeđuje:

putne troškove autoru na dan otvaranja izložbe, autorski honorar, troškove štampanja kataloga, plakata i  pozivnica, autoru se obezbeđuje 30 kataloga, medijsko predstavljanje autora, stručnu pomoć pri postavci, dostupnu tehničku opremu, transport radova.

Ustanova Studentski kulturni centar

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.