PRIDRUŽI SE EKIPI PATROLNIH ŠAPA I PRERUŠENIH ŠPIJUNA JER VAS I OVOG VIKENDA VODIMO U BIOSKOP

Društvo Grad Kultura

Ove nedelje, 29. decembra od 12 do 17 časova Cineplexx Kragujevac Plaza bioskop sprema praznično druženje za najmlađe posetioce. Ovoga puta Porodični dan biće u znaku dobro poznatih „Patrolnih šapa“ i novih junaka koji dolaze u filmu „Prerušeni špijuni“.

U susret predstojećim praznicima, Cineplexx Kragujevac Plaza bioskop organizuje još jedno druženje za najmlađe posetioce, ovoga puta uz dva nova animirana filma. Kao i svaki put, pored uživanja u bioskopskoj sali, mališane očekuje bogat program sa animatorima i kreativnim radionicama. Patrolne šape koje će posetiti Cineplexx Kragujevac Plaza bioskop biće više nego raspoložene da se slikaju sa našim gostima, a animatori će se pobrinuti da svi ponesu sa sobom unikatne ukrase za jelku. Za super špijunske najmlađe goste, uz kupljenu kartu, pripremili smo poklon časopis ,,Mali Zabavnik”, ,,Mali Zeka”, ,,Dečije novine” ili ,,Bubamara”*.

„Patrolne šape“ nam dolaze u 5 novih epizoda koje do sada  nisu emitovane. Šest herojskih štenaca koje predvodi dečak Rajder, zajedno nam pokazuju da nijedan posao nije pretežak, nijedno štene nije premalo i edukuju sve uzraste o građanskom ponašanju, društvenim veštinama i rešavanju problema.

„Prerušeni špijuni“ donose priču o super špijunu, Lensu Sterlingi i naučniku Volteru Beketu. Lens je prefinjen, ljubazan, uglađen. Volter…nije. Ali on taj nedostatak socijalnih veština nadoknađuje svojom genijalnošću i inovacijama, stvarajući sjajne gedžete koje Lens koristi u svojim epskim misijama. Ali kada se desi neočekivani obrt, Volter i Lens iznenada dolaze u situaciju da moraju da se oslone jedan na drugog na potpuno novi način. Ukoliko ovaj čudan tandem ne nauči da funkcioniše kao tim, ceo svet će biti u opasnosti.

Trejler filma ,,Patrolne šape” – https://youtu.be/Rroq2Ng2fLk

Trejler filma ,,Prerušeni špijuni” – https://youtu.be/2W1aHldkKAQ

Ulaznice za Porodični dan i animirane filmove „Patrolne šape“ i „Prerušeni špijuni“ u prodaji su na blagajni Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa. Za više informacija posetite www.cineplexx.rs.

Da bi dobili ulaznice za avanture potrebno je samo da u komentaru na nasoj FB stranici stavite ime osobe koja bi sa Vama uživala u filmu koji vi odaberete i napisete u komentaru. A zatim tu vest podelite sa Vašim prijateljima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.