Prodat Šoping centar Plaza

Grad

Plaza Kragujevac, zajedno sa Kruševac šoping parkom, prodati su kompaniji BIG Shopping centers, za ukupno 61 milion evra.

Plaza Kragujevac se prostire na površini od 22.700 kvadratnih metara, sa 96 odsto popunjenih kapaciteta, dok Kruševac šoping park zauzima površinu od 8.700 kvadratnih metara sa 100 odsto popunjenih kapaciteta, ali i dodatno zemljište za buduće proširenje parka.

  • BIG Grupa je danas vlasnik i operater četiri tržna centra u Vojvodini – BIG Novi Sad, BIG Fashion Outlet Inđija, BIG Pančevo i BIG Zrenjanin i tri tržna centra u Beogradu – BIG Fashion tržni centar, BIG Fashion park i BIG Rakovica. Preuzimanjem najnovija dva projekta jačamo svoju mrežu u centralnoj Srbiji. Verujemo u ekonomiju Srbije i rast zemlje, nastavićemo širenje svoje mreže na jug i istok, kao i na region Balkana i Centralne i Istočne Evrope”, izjavio je izvršni direktor BIG Shopping centers Srbija, Robert Jahav.

Inače, BIG Grupa ima ukupno 9 tržnih centara u Srbiji, kao i četiri projekta u kategorijama stambenog, poslovnog i logističkog prostora.

izvor: finansijski portal Bonitet
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.