Prof. dr Vladimir Janjić imenovan za novog dekana Fakulteta medicinskih nauka u Kragujevcu

Društvo

Psihijatar prof. dr Vladimir Janjić od septembra će biti novi dekan Fakulteta medicinskih nauka u Kragujevcu, a tu funkciju naslediće od prof. dr Vladimira Jakovljevića. Njega je odabralo Nastavno-naučno veće tog fakulteta, a tu odluku treba još da usvoji Savet te visokoškolske ustanove.

Članovi Nastavno naučnog veća Fakulteta medicinskih nauka, na 142. sednici, većinom glasova doneli su odluku o utvrđivanju predloga kandidata za izbor dekana Fakulteta.

Za dekana je predložen prof. dr Vladimir Janjić, psihijatar i aktuelni prodekan za Univerzitetske studijske programe.

Кonačnu Odluku o izboru dekana doneće Savet Fakulteta medicinskih nauka na sednici koja će biti održana narednih dana. Profesor Janjić dužnost dekana FMN preuzeće u septembru kada i zvanično ističe drugi mandat aktuelnom dekanu prof. dr Vladimiru Jakovljeviću.

Pored profesora Janjića kandidati za dekana FMN bili su i prof. dr Gvozden Rosić, fiziolog i prodekan za IAS stomatologije, prof. dr Goran Davidović, kardiolog i prodekan za specijalističke i uže specijalističke studije i prof. dr Anđelka Stojković, pedijatar.

Izvor: InfoKG

Foto: Raus

Tagovi:

1 thoughts on “Prof. dr Vladimir Janjić imenovan za novog dekana Fakulteta medicinskih nauka u Kragujevcu

  1. Poštovani, istina je da je Prof.dr Vladimir Janjić PREDLOŽEN, na osnovu javnog glasanja nastavnika u toku Nastavno naučnog veća, ali nije imenovan. Imenovanje će biti u septembru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.