Program Doma omladine: Promocija knjige i koncert EKV tribute band – Deca iz vode

Kultura

U četvrtak, 23. novembra u 19 časova, u Galeriji Doma omladine održaće se promocija prve knjige Mirijane Živanović iz Kragujevca. U „Frenkvenciji duše” sedamdeset ljubavnih pesama, koje po oceni izdavača odišu posebnom lepotom stiha, a izdvajaju se lakoćom prenošenja emocija i pesničkih slika. Pesnikinja jednostavnim jezikom uspeva da prenese osećanja. Njena poezija je utemeljena na bogatstvu emocija.

Na večeri promocije stihove će čitati autorka i gosti, glumci Knjaževsko-Srpskog teatra.

U subotu, 29. novembra u 21 sat, u Galeriji Doma omladine održaće se koncert EKV tribute band – Deca iz vode, tradicionalni novembarski koncert u Kragujevcu povodom obeležavanja godišnjice smrti Milana Mladenovića i sećanje na njega i grupu EKV.

Na repertoaru Dece iz vode su najveći hitovi i najbolje pesme sa svih albuma EKV-a. Od strane muzičke i stručne javnosti bend često dobija epitet kao najbolji i najverniji originalu EKV tribute koji je postojao, a u tome im pomažu i nekoliko bivših članova EKV-a (Žika, Tanja, Raka, Bole) sa kojima sarađuju i koji su im često gosti na koncertima.

Karte su u pretprodaji po ceni od 700 din u Crazy Vinyl shopu (Crvenog Barjaka 21). Na dan koncerta, u slučaju da ostane, karte na ulazu u Dom, pred koncert, biće 1000 dinara.

Izvor: Dom omladine Kragujevac
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.