Promocija knjige „Kao upokojiti vampira” u Narodnoj biblioteci – Savremena politička istorija u izdanju „duhovnog luga”

Kultura

Večeras, u sredu, 29. septembra u 19 sati u Narodnoj biblioteci „Vuk Karadžić” održaće se promociju knjige „Kako upokojiti vampira” autora Radeta Jankovića u izdanju kragujevačke izdavačke kuće „Duhovni lug”.

Ovo je teška i mračna knjiga, crna od zla u njoj opisanog, ali knjiga koja stremi ka svetlosti Božjoj. Nemojte je čitati ako ste preosetljivi – u njoj je mnogo opisa zločina od kojih se ježi koža i drhti srce. Neophodno štivo za svakog mislećeg Srbina, spremnog da se suoči sa punotom istine o nama i svetu u kojem živimo.

Neka od pitanja kojima se bavi ova knjiga su: Ko je bio Markiz de Sad i zašto je tražio da se njegov grob zatre, a njegovo ime nestane? Zašto su boljševike finansirali sa Vol Strita? Zašto su ih podržavali Nemci koji su ratovali sa carskom Rusijom? Zašto je Lenjin sahranjen na Krasnom trgu na način luciferijanski i kako su od njegovog tela koja se raspadalo pravili lažne mošti? Zašto su u Sovjetskom Savezu i drugim zemljama komunizma psihijatriju koristili kao sredstvo za borbu protiv inakomislećih? Zašto se razmere komunističkih zločina u Srbiji još uvek prikrivaju? Zašto su Englezi Titu predali četnike i dobrovoljce da ih on pobije? Zašto je UDBA nastavila da vlada Srbijom i kad je SFRJ nestala u plamenu?

Na promociji knjige govore: Rade Janković, autor; Vladimir Dimitrijević, književnik; Rajica Marković, pesnik i pesnik Tomislav Brajović. Moderator večeri ispred Narodne biblioteke je Sanja Živković. Gosti večeri su: Milinko Ivanović – Crni, majstor frule i Vladimir Đorđević, dramski pisac i reditelj.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.