DCIM/100MEDIA/DJI_0157.JPG

Promocija Kragujevca u Banja Luci

Društvo Grad

Gradska turistička organizacija Kragujevac predstaviće turističke potencijale grada i okoline na trećem Međunarodnom sajmu turizma koji se održava od 10. do 12. marta u tržnom centru Delta Planet u Banja Luci. Zvanično otvaranje je zakazano za petak, 10. mart u 13 časova.  

Predstavnici turističke organizacije Kragujevca promovisaće i ovog puta lokalitete iz vremena prve vladavine kneza Miloša Obrenovića, gradske muzeje, pozorišne i muzičke festivale, lokalne atrakcije, ponudu verskog i manifestacionog turizma, aktivnog odmora, ali i lokalnu gastronomiju, smeštajne i ugostiteljske kapacitete.

Sajam turizma „Banja Luka 2023ˮ održava se treći put u Banja Luci, a okuplja više od 100 domaćih i inostranih izlagača. Banja Luka će imati priliku da ugosti više od 300 turističkih radnika iz celog sveta, a trodnevni sajamski dani biće obogaćeni različitim događajima.

Tom prilikom biće noviteti u turističkoj ponudi, šta posetioci mogu da očekuju na destinacijama koje planiraju da posete, kakve su cene u hotelima, restoranima, ali i da probaju raznovrsne specijalitete.

Za one koji budu srećne ruke biće i iznenađenja u smislu sajamskih popusta i nagradnih putovanja. U subotu drugog dana sajma (11. marta) biće upriličena dodela priznanja u nekoliko turističkih kategorija.

Organizator sajma je „RS Konsalting i Tradeˮ d.o.o. Banja Luka, a opština Nikšić (Crna Gora) je partner događaja. Pokrovitelji Međunarodnog sajma su grad Banja Luka i Ministarstvo spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savetu ministara BiH. Prijatelj sajma je „Nju Lajf Turkiˮ, lider na tržištu nekretnina u Turskoj.

Tekst napisala: Snežana Milisavljević

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.