PSG: PETICIJA ZA SMENU BILJANE POPOVIĆ IVKOVIĆ

Izbori 2022

Pokret slobodnih građana pozvao Ministarstvo unutrašnjih poslova da momentalno razreši funkcije Biljanu Popović Ivković, nakon niza neprimerenih izjava od kojih je poslednja bila upućena Igoru Juriću, a u vezi sa ubistvom njegove ćerke.

PSG je pokrenuo peticiju za smenu Biljane Popović Ivković koju možete pronaći na linku OVDE  i pozivaju građane da se priključe peticiji kako ovaj skandal ne bi bio zaboravljen poput mnogih drugih. PSG namerava da istraje u svim zahtevima za smene funkcionera i funkcionerki koji kroz korupcionaške aktivnosti, bahato ponašanje, i sve ostale nedostojne radnje svakodnevno ponižavaju poreske obveznike od čijeg novca primaju platu.

“Ova peticija je nešto u čemu moramo biti jedinstveni” Rekao je Sergej Trifunović povodom beskrupulozne izjave Biljane Popović Ivković. “Bilo da ste zvezdaši, partizanovci, vlast, opozicija, bojkotaši, vanzemaljci, vegetarijanci, frutarijanci, mesojedi, apolitični, ili ste pak SNS botovi, molim Vas potpišite ovu peticiju! Kako god da se deklarišete u milion i jednoj podeli koja postoji i kojima smo kao nacija skloni bez ikakvog konkretnog razloga prilično sam siguran da niko normalan ne misli da osoba koja je sposobna da postavi takvo pitanje ne sme da vrši tako važnu funkciju! Zato, molim vas potpišite ovu peticiju”

Pokret slobodnih građana je uveren da je ovo još jedan u nizu slučajeva kada je neophodno pokazati jedinstvo i po strani ostaviti sve podele. Neophodno je da budemo jedinstveni u odluci da ljudi koji su sposobni da tako reaguju nisu dostojni ni jedne javne funkcije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.