RADIONICA ZA NEZAPOSLENE ŽENE

Društvo

„U potrazi za poslom“, naziv je radionice koja će danas biti održana u sali 105 Skupštine grada Kragujevca u 17 časova u okviru jesenjeg ciklusa radionica za nezaposlene žene koje organizuje Udruženje „Putokaz Kragujevac“ u saradnji sa „Udruženjem žena na prekretnici iz Beograda“. Predavač je Mirjana Lukić, direktor i vlasnik Agencije za zapošljavanje „Mirna kuća“ iz Beograda i predstavnica grupacije Agencija za zapošljavanje Privredne komore Srbije u Ministarstvu rada, zapošljavanja i socijalne politike
Radionice u Kragujevcu su organizovane u cilju poboljšanja položaja žena na tržištu rada u okviru projekta „Druga šansa za žene na prekretnici koje imaju 45+ godina u Srbiji“.
Učesnice radionice će imati priliku da razmotre mogućnosti samozapošljavanja, zapošljavanja preko Agencije „Mirna kuća“, mogućnosti obuke i sertifikovanja za negovatelja starih i bolesnih osoba kao i rada preko agencija za zapošljavanje.
Ukoliko ima zainteresovanih za ovu radionicu, osim učesnica koje redovno pohađaju jesenji ciklus radionica, zbog specifičnosti teme, mogu da dođu i prisustvuju radionici.
Projekat podržava Agencija Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena u Srbiji. (UNWomen).

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.