Radnici azila “Vučjak” čiji je vlasnik uhapšen: Sve je to nameštaljka

Društvo

Radnici Azila za pse “Vučjak“ u selu Čumić u neverici su nakon noćašnjeg hapšenja vlasnika azila četrdesetdevetogodišnjeg Dejan G., koji se sumnjiči da je mučio i ubijao pse.  Tvrde da je sve to nameštaljka i da osmunjičeni nikada nije ni udario psa, a kamoli ubio. Brinu se za svoju egzistenicju, kao i za sudbinu oko 1.200 pasa smeštenih u ovom azilu. 

Kragujevačkim selom Čumić noćas se prolomio lavež pasa kada je uhapšen vlasnik azila “Vučjak“ , Dejan G. Od jutros slika ispred azila, kao da se prethodne noći ništa nije dogodilo. Na snimcima koje je objavilo Ministarstvo unutršanih poslova vide se izmučeni i povređeni psi u azilu. Iako se vlasnik sumnjiči da je zalostavljao pse, radnici demantuju ove navode. 

  • To je gnusna laž i prevara, jednog našeg radnika koji gore radi i ne znam šta je time hteo. Ugrozio je 18 porodica, tom svojom laži. Vlasnika azila psi vole više od svih nas radnika zajedno. Taj čovek nikada nije udario psa, nikad nije šutnuo psa, čak se dešavalo da ga iz zadovoljstva ujedu psi i on ne reaguje na to. Ovo je sve nameštaljka”, rekao je radnik Azila za pse “Vučjak, Dejan Raković. 

Iz azila poručuju da će i dalje dolaziti na posao kako bi brinuli o oko 1.200 pasa smeštenih na ovoj lokaciji, ali ne znaju kakva je njihova dalja sudbina.

Piše: Branko Vukašinović, InfoKG
Foto: Printscreen – TV Prva
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.