Radoje Cvetić na čelu Narodnog pokreta Srbije u Kniću

Politika

Na prvoj izbornoj skupštini Opštinskog odbora Narodnog pokreta Srbije u Kniću za predsednika je jednoglasno izabran Radoje Cvetić, koji je od formiranja stranke bio poverenik za Knić.

  • Radićemo na daljem širenju i snaženju Narodnog pokreta Srbije u opštini Knić i nastavićemo našu borbu protiv istraživanja i otvaranja rudnika na Kotleniku. Opredeljenje stranke je jasno – borba protiv aktiuelnog režima, poručio je Cvetić.

Za potpredsednike OO NPS-a u Kniću izabrani su Rajko Pantović i Nenad Stojiljković.

Izabrano je i desetoro članova OO NPS-a Knić. To su: Katarina Nestorović, Dušica Vlajković, Dragan Todorović, Dragan Milojević, Radiša Jovanović, Miloš Jelesijević, Milomir Nešović, Nikola Mijajlović, Milić Milović i Milan Tišović.

Svečanom delu prve izborne skupštine u Kniću prisustvovali su potpredsednici Narodnog pokreta Srbije Slavica Radovanović i Predrag Delić, i predsednik Izvršnog odbora NPS Nenad Milojičić.

Narodni pokret Srbije ima trojicu odbornika u Skupštini opštine Knić. U opozicionoj odborničkoj grupi Narodni pokret Srbije Knić – Miroslav Miki Aleksić su: Radoje Cvetić, Rajko Pantović i Dragan Todorović.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.